JulianaNovo

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: unable to download 'results' #7332
    Avatar
    JulianaNovo
    Participant

    Hi Jeremy,

    I am currently running another experiment 🙂 I need to say PCIbex has been working just fine.

    Recently though, Some participants have been reporting to take the experiment, but the data does not show on the results file. I thought it could be one isolated case, but now there are a couple of participants that have reported taking it but still I can find their results.

    I’ll share the demonstration link
    https://farm.pcibex.net/r/qyIKwz/

    Hope you can help me out, as always.

    Thanks,
    Juliana

    in reply to: Not loading … #7263
    Avatar
    JulianaNovo
    Participant

    Thank you, Jeremy!
    It worked just fine.

    I always appreciate your assistance.
    Best,
    Juliana

    in reply to: Troubleshooting #6761
    Avatar
    JulianaNovo
    Participant

    Hi Jeremy,

    Thank you.
    In fact, if I remove all the ” characters from the table, it works just fine.

    The reason I had ” characters on my table is to avoid errors due to ‘diacritics’ and commas as well. In Portuguese language, we use diacritics, such as acute and circumflex accents and cedilla. Thus, I used to use either ” or html characters to avoid getting errors on the old Farm. I guess, the new one is recognising those characters as well.

    I was just wondering about what is happening, because my 10 trial list has ” and it is working fine. So, it has something else on my experiment preventing it to load the stim list.

    I am glad you were able to figure it out for now.

    Thank you!!
    J

    in reply to: Troubleshooting #6755
    Avatar
    JulianaNovo
    Participant

    Hi Jeremy,

    Thank you!
    Here it is: https://farm.pcibex.net/r/jRLfWr/

    Many thanks in advanced 🙂

    J

    in reply to: Safari saving results problems #6752
    Avatar
    JulianaNovo
    Participant

    Hi Susanne,

    Thank you for you replay. That was exactly what I meant 🙂 Although it has already been addressed.

    I wanted to take this opportunity to ask you about your maze test script. Is it working properly? Would you mind to share it with me?
    It’s ok if you don’t.

    Best,

    Juliana

    in reply to: Troubleshooting #6751
    Avatar
    JulianaNovo
    Participant

    Hi Jeremy,

    I was already running a self-paced study (DashedSentence) and it was working nice and properly.
    Today I updated my stim list (.csv) and from that moment on my experiment is stuck on “Loading, please wait…”
    I thought it was something else on my .csv or script (troubleshooting page), but that’s not the case, because it was already working fine. I noticed though that if I cut my stim list in a half (the file has 194 lines), it loads fine.

    Any help here would be greatly appreciated.
    Best,
    Juliana

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)